Slik kan du bidra

Vi som jobber aktivt i BØL har stor tro på dette prosjektet og tror ikke vi er alene om å drømme om å bygge og bo i en økolandsby i nærheten av Bergen. Men vi vil gjerne ha kontakt med deg og andre, og vi takker ja til både alle former for frivillig arbeid og andre praktiske og økonomiske bidrag med å drive BØLs økolandsbyprosjekt framover og til tilbakemeldinger og innspill på BØLs arbeide og aktiviteter. Du kan f.eks. bidra ved å videresende BØLs prospekt til venner, naboer, kollegaer og andre i din omgangskreds og til grønne investorer du kanskje kjenner eller har hørt om: http://bergenokologiskelandsby.no/bruvik/BOL%20Prospekt%20Osteroy%20februar%202019.pdf/view 

Vi vil ha flere med som aktive som møtes en eller flere ganger i måneden. For noen kan et slikt beskjedent aktivitetsnivå av ulike grunner likevel bli for høyt. Kanskje har du likevel tid til å stille opp enkelte ganger, og hjelpe til med noe du liker eller er spesielt flink til. For oss som jobber aktivt med prosjektet vil dette være en lettelse, for vi er få i antall og et stort landsbyprosjekt innebærer mye arbeid. 

Hvis du har noen tanker om prosjektet, både i forhold til hvor du selv står, og i forhold til det vi gjør (vi vil gjerne ha både ris og ros), så blir vi svært takknemlige for å høre fra deg. Hvis du har lyst til å bidra i prosjektet, er det fint hvis du forteller oss hva du har lyst til å gjøre. Vi har derfor lagt ved et skjema du kan fylle ut. Du kan også bare skrive til oss dersom det er enklere.

I tabellen har vi spesifisert ulike typer oppgaver, fra de helt ukompliserte praktiske som alle kan bidra med, til de mer spesialiserte. Det vi først og fremst trenger er: enkle oppgaver feks. i forbindelse med arrangementer, råd og tips innen ditt spesialfelt (eller om du vet om noen andre vi kan spørre), mindre ”konsulent”-oppdrag. Du krysser av for det arbeid eller de oppgaver du kan bidra med (loddrett) og for aktivitetsnivå (vannrett), alt etter tid og overskudd. 

Last ned skjema her

fyll ut og send til info [at] bergenokologiskelandsby.no